Рецепт Тришарове желе фото

Тришарове желе
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Молочні продукти , Желатин , Згущене молоко
Вагітним і годуючим
На полуденок , Для дітей , Десерт
Солодке , Десерти , Желе
Кількість порцій: 6
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Для літніх свят в пору зробити відповідний десерт, наприклад, морозиво або желе. Сьогодні розповім про те, як приготувати тришарове желе, яке прикрасить стіл і порадує ваших гостей.

Опис приготування:

Ви можете використовувати будь-які види желе для приготування цього десерту. Зробити його можна в одній великій формі або розлити по маленьких. Між шарами можна укласти ягоди, фрукти, горіхи. Десерт подають в холодному вигляді і є його потрібно відразу, інакше желе розтане.

  • Желе - 3 штуки (апельсин, виноград, вапно)
  • Вода - За смаком (холодна і гаряча)
  • Згущене молоко - 0, 5 склянки
1
Кожен пакетик желе (85 грам кожен) викладіть в окрему тарілку.
2
Залийте вміст миски з апельсиновим желе ¾ склянкою окропу, перемішайте і додайте ¾ склянки холодної води.
3
Змастіть форму рослинним маслом і залийте перший шар апельсиновим желе, відправте в холодильник на 40-50 хвилин.
4
У миску з виноградним желе додайте спершу ¾ склянки окропу, потім 0, 5 склянки холодної води і згущеного молока, перемішайте.
5
Залийте цей шар через необхідний час поверх шару з апельсиновим желе і знову відправте на 45 хвилин в холодильник.
6
Останнє желе залийте окропом, а потім холодною водою в тих же пропорціях, що і апельсинове желе, влийте поверх другого шару в форму.
7
Надішліть желе ще на 1 годину в холодильник або до повного застигання.
8
Готове желе дістаньте з холодильника, розріжте шматочками і подавайте до столу.

Схожі рецепти