Зелений салат з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Простий, дуже смачний, свіжий і яскравий зелений салат з грибами сподобається багатьом. Неодмінно спробуйте його приготувати для себе і своїх рідних!
Зелений салат з грибами простий у приготуванні, він просто ідеально підійде в якості обіду, вечері або перекусу. Я такий салат часто пропоную гостям, з заправкою ви можете експериментувати, сюди прекрасно підійде суміш йогурту, часнику і зелені. Також ви можете взяти кілька видів грибів для салату. Одним словом, пробуйте і експериментуйте!
- Листя салату - 70 грам
- Печериці - 100 грам
- Помідори черрі - 100 грам
- Твердий сир - 50 грам
- Насіння соняшнику - 10 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сік лимона - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

Підготуйте інгредієнти.

Печериці промийте, просушіть і наріжте великими шматками, можна просто кожен печериця розрізати навпіл.

Прогрійте сковороду, злегка змастіть маслом і викладіть гриби. Смажте печериці з обох сторін по 2-3 хвилини.

Листя салату промийте і просушіть. Після нарвіть салат руками. Викладіть салат на тарілку.

Поверх салату розкладіть злегка остиглі гриби.

Черрі обполосніть і просушіть. Наріжте томати половинками, розкладіть поверх салату, між грибів.

Твердий сир наріжте пластинами і викладіть в салат.

Посипте салат насінням соняшнику, додайте сіль, мелений перець. Збризніть салат олією, лимонним соком і подавайте до столу.

Смачного!