Салат зелений
(покроковий рецепт з фото)
Надзвичайно корисний та соковитий зелений салат. Після зимового утримання, організм просто просить цю вітамінну бомбу.
Їсти зелений салат рекомендується відразу після приготування. Можна використовувати для салату найрізноманітнішу зелень і чим більше, тим краще, 4-5-6 видів.
- Листя салату - 1 пучок
- Листя шпинату - 1 пучок
- Петрушка - 1 пучок
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Огірки - 2 штуки
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
1. Приготуємо необхідне для салату. Всю зелень і огірки ретельно вимити, дати стекти воді.
2. Нарізаємо широкими смужками листя шпинату. Можна просто порвати руками.
3. Нарізаємо широкими смужками або рвемо руками листя салату.
4. Нарізаємо зелену цибулю.
5. Нарізаємо петрушку.
6. Ріжемо соломкою огірки.
7. Збираємо всю зелень і огірки в салатник, солимо за смаком, додаємо перець чорний мелений. Поливаємо салат олією.
8. Перемішуємо і подаємо відразу до столу. Приємного!