Заварні млинці на кислому молоці
(покроковий рецепт з фото)
Заварні млинці на кислому молоці виходять тоненькими і ажурними. Тому якщо у вас випадково скисло молоко, то це не привід засмучуватися. Просто приготуйте з нього млинці для всієї родини.
Такий спосіб приготування млинців відомий не кожному. Проте хочу зауважити, що заварні млинці виходять особливо ніжними. У них ви можете покласти будь-яку начинку: як солодку, так і м'ясну. Щоб дізнатися, як приготувати заварні млинці на кислому молоці, прочитайте цей покроковий рецепт.
- Борошно пшеничне - 180 грам
- Яйця курячі - 2-3 штук
- Кисле молоко - 250 грам
- Окріп - 250 грам
- Цукор - 2-3 Ст. Ложок
- Сода харчова - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
Візьміть глибоку миску, вбийте в неї три сирих курячих яйця. Потім додайте до них пару ложок цукру і трохи солі. За допомогою віночка збийте інгредієнти, поки маса не стане однорідною.
Влийте в миску кисле молоко, яке слід попередньо довести до кімнатної температури. Потім всипте борошно і знову все збийте вінчиком, поки не розчиняться всі грудочки.
Всипте в миску соду і перемішайте. Тісто має бути трохи густуватим, як на оладки. Закип'ятіть воду і влийте її тонкою цівкою в тісто, постійно його помішуючи. Додайте рослинне масло.
Розігрійте сковороду на плиті, і нехай виллють на неї тісто ополоником. Печіть млинці, перевертаючи їх і обсмажуючи по дві хвилини з кожного боку.