Млинці заварні на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Не можу уявити свій сніданок без ажурних млинчиків з фруктовою начинкою. Якщо у вас святковий настрій, тоді обов'язково скористайтеся даними рецептом, кращого десерту вам і не знайти.
Головною особливістю даного рецепта є використання гарячої води і молока. Тому млинці і виходять з «дірочками» і мають незвичайну структуру. Поділюся з вами варіантом, як приготувати млинці заварні на молоці, які відмінно підійдуть в якості сніданку або десерту. Подавати можна з варенням або сметаною.
- Вода гаряча - 200 мілілітрів
- Молоко - 600 мілілітрів
- Масло рослинне - 20 мілілітрів
- Борошно - 200 грам
- Яйце - 3 штуки
- Сіль, цукор, ваніль - За смаком
1
Спочатку гарненько збийте яйця з цукром. Влийте туди молоко і киньте щіпку солі. Знову збийте.
2
Кип'ячену воду додайте в ємність з тістом.
3
Поступово всипте борошно в отриману суміш, ретельно перемішуючи.
4
Тепер в наше тісто потрібно додати трохи масла рослинного. Перемішайте. Слідкуйте, щоб тісто набуло потрібної консистенції, яка повинна нагадувати рідку сметану.
5
Залиште наше тісто на 20-40 хвилин. Воно повинно гарненько настоятися.
6
Приступайте до випічки. Можете приготувати смачну фруктову начинку. Просто пальчики оближете після такого смачного сніданку! Приємного всім настрою і апетиту!