Запіканка з пшоняної крупи веганські
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Запіканка з пшоняної крупи веганські підійде для тих людей, які дотримуються суворого посту або ж є вегетаріанцями. У ній не міститься продуктів тваринного походження.
Опис приготування:
Така запіканка - це ідеальний сніданок або вечерю для кожного вегетаріанця. Вона досить ситна, але, в той же час, легка, так як в ній не міститься м'яса або інших продуктів, які довго перетравлюються. Щоб дізнатися, як приготувати запіканку з пшоняної крупи веганські, просто прочитайте цей рецепт.
- Вода - 3 склянки
- Крупа пшоняна - 1 Склянка
- Молоко соєве - 4 склянки
- Сіль - 1 щіпка
- Яблуко - 1 штука
- Груша свіжа - 1 штука
- Олія соняшникова рафінована - 10 мілілітрів
- Морква - 1 штука
- Фруктоза - 2 Ст. Ложки
Пшоняну крупу переберіть, викладіть в друшляк і промийте під проточною водою якомога ретельніше. Потім перекладіть підготовлене пшоно в мультиварку.
Так як для запіканки вам знадобиться досить рідка каша, то змішайте соєве молоко з водою. Залийте цією сумішшю пшоно і додайте ложечку фруктози. Потім поставте мультиварку в режим"Каша" і варіть пшоно до повної готовності.
Моркву очистіть і вимийте. Потім пропустіть її через соковижималку. Сік можна просто випити, а от що залишився макуха знадобиться вам для запіканки.
У готову кашу, що остигнула додайте макуха від моркви. Потім вимийте і видаліть серцевину у груші і яблука. Наріжте їх на дрібні шматочки і додайте в кашу разом з сіллю і рослинним маслом. Ретельно все перемішайте.
Змастіть маслом форми для запікання і викладіть в них масу з каші, овочів і фруктів. Потім розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів і запікайте все близько півгодини.