Рецепт Запіканка з пшоняної крупи веганські фото

Запіканка з пшоняної крупи веганські
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука , Крупи , Пшоно і пшениця , Груша
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Пісні страви
На вечерю , На полуденок , Для дітей , На сніданок , Полудень
Випічка , Гарячі страви , Запіканка
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Запіканка з пшоняної крупи веганські підійде для тих людей, які дотримуються суворого посту або ж є вегетаріанцями. У ній не міститься продуктів тваринного походження.

Опис приготування:

Така запіканка - це ідеальний сніданок або вечерю для кожного вегетаріанця. Вона досить ситна, але, в той же час, легка, так як в ній не міститься м'яса або інших продуктів, які довго перетравлюються. Щоб дізнатися, як приготувати запіканку з пшоняної крупи веганські, просто прочитайте цей рецепт.

  • Вода - 3 склянки
  • Крупа пшоняна - 1 Склянка
  • Молоко соєве - 4 склянки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Яблуко - 1 штука
  • Груша свіжа - 1 штука
  • Олія соняшникова рафінована - 10 мілілітрів
  • Морква - 1 штука
  • Фруктоза - 2 Ст. Ложки
запіканка з пшоняної крупи веганські - фото крок 1
Пшоняну крупу переберіть, викладіть в друшляк і промийте під проточною водою якомога ретельніше. Потім перекладіть підготовлене пшоно в мультиварку.
запіканка з пшоняної крупи веганські - фото крок 2
Так як для запіканки вам знадобиться досить рідка каша, то змішайте соєве молоко з водою. Залийте цією сумішшю пшоно і додайте ложечку фруктози. Потім поставте мультиварку в режим"Каша" і варіть пшоно до повної готовності.
запіканка з пшоняної крупи веганські - фото крок 3
Моркву очистіть і вимийте. Потім пропустіть її через соковижималку. Сік можна просто випити, а от що залишився макуха знадобиться вам для запіканки.
запіканка з пшоняної крупи веганські - фото крок 4
У готову кашу, що остигнула додайте макуха від моркви. Потім вимийте і видаліть серцевину у груші і яблука. Наріжте їх на дрібні шматочки і додайте в кашу разом з сіллю і рослинним маслом. Ретельно все перемішайте.
запіканка з пшоняної крупи веганські - фото крок 5
Змастіть маслом форми для запікання і викладіть в них масу з каші, овочів і фруктів. Потім розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів і запікайте все близько півгодини.

Схожі рецепти