Коржі з пшоняної борошна без глютену
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти вам дуже простий і цікавий спосіб, як приготувати коржі з пшоняної борошна без глютену. Мінімум інгредієнтів і дивовижний результат! Відмінно для сніданку або перекусу до чаю.
Такі коржі підійдуть для дієтичного харчування. Якщо додати до них соковитий салатик зі свіжих овочів, можна відмінно перекусити будинку або на роботі. Коржі зручно брати з собою на природу для перекусу або в подорож.
- Пшоняна борошно - 180 грам
- Натуральний йогурт або кефір - 150 грам
- Сода і сіль - 1 щіпка
1
У глибоку миску влийте кефір або йогурт. Додайте соду, перемішайте і залиште на пару хвилин.
2
Після невеликими порціями просійте борошно з сіллю і замісіть однорідне тісто.
3
Робочий стіл присипте борошном, викладіть тісто і розділіть на 5-6 частин. Розкачайте тонко.
4
Коржі можна обсмажити на сухій сковороді або запекти в духовці при 180 градусах до румяности.
Смачного!
Смачного!