Коржі з пшоняної борошна без глютену
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 25 хв.
Хочу розповісти вам дуже простий і цікавий спосіб, як приготувати коржі з пшоняної борошна без глютену. Мінімум інгредієнтів і дивовижний результат! Відмінно для сніданку або перекусу до чаю.
Опис приготування:
Такі коржі підійдуть для дієтичного харчування. Якщо додати до них соковитий салатик зі свіжих овочів, можна відмінно перекусити будинку або на роботі. Коржі зручно брати з собою на природу для перекусу або в подорож.
- Пшоняна борошно - 180 грам
- Натуральний йогурт або кефір - 150 грам
- Сода і сіль - 1 щіпка
1
У глибоку миску влийте кефір або йогурт. Додайте соду, перемішайте і залиште на пару хвилин.
2
Після невеликими порціями просійте борошно з сіллю і замісіть однорідне тісто.
3
Робочий стіл присипте борошном, викладіть тісто і розділіть на 5-6 частин. Розкачайте тонко.
4
Коржі можна обсмажити на сухій сковороді або запекти в духовці при 180 градусах до румяности.
Смачного!
Смачного!