Запіканка з кольорової капусти з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Цвітна капуста смачна навіть просто відварна, а різні страви на її основі завжди "йдуть" добре. Навіть діти з задоволенням їдять запіканку з кольорової капусти з яйцем і сиром.
Якщо у вас є кольорова капуста, сир, яйця і майонез, приготуйте на основі цих продуктів запіканку. Суцвіття попередньо потрібно відварити і обсмажити на вершковому маслі, після чого перекладіть капусту в форму і залийте яєчно-майонезним соусом, посипте сиром і відправте запікатися. Все дуже просто, а саме головне - швидко і корисно.
- Кольорова капуста - 300 грам
- Яйце - 2 штуки
- Майонез - 100 грам
- Сир - 200 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - За смаком

1. Для приготування цієї страви нам знадобиться мінімальний набір продуктів. Цвітна капуста в запеченому вигляді під сирною шапочкою - це ідеальний варіант для вечері і навіть для святкового столу. Не рідко господині готують страви на основі кольорової капусти за різними рецептами. Ця ідея мені також сподобалася, оскільки запіканка з цвітної капусти з яйцем - просте, швидке і дуже смачна страва.

2. Зрозуміло початок sotsvetiya, відправляємо їх в киплячу підсолену воду. Відварюємо близько 2 хвилин на середньому вогні - і відкидаємо на друшляк.

3. Тепер розтоплюємо на сковороді вершкове масло, трохи обсмажуємо на ньому суцвіття (до появи рум'яної з боків). Після цього складаємо капусту в форму, в якій будемо робити запіканку.

4. Робимо заливку: збиваємо яйця, додаємо майонез, сіль, спеції за смаком. Заливаємо рівномірно нашу капусту отриманим соусом.

5. Натираємо сир на середній терці, посипаємо їм зверху. Тепер можна відправляти запіканку в розігріту до 190 градусів духовку на 30 хвилин.

6. Поява рум'яної скоринки говорить про готовність запіканки. Нарізайте її порційно і подавайте до столу!