Запіканка з кабачків з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Запіканка з курячого м'яса з кабачками - незвичайно ніжне, корисне і смачне блюдо. До того ж дієтичне і може бути рекомендовано для дитячого харчування.
Опис приготування:
Таку запіканку можна приготувати в мультиварці або на пару. Теж буде соковито і смачно. Нейтральний смак кабачка відмінно поєднується з курячим м'ясом. Подавайте запіканку з картопляним пюре, кашею, овочами і соліннями.
- Куряче філе - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Кнопка - 70 грам
- Кабачок - 130 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Рис відварний - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування запіканки.
Куряче філе, цибуля і часник помийте і пропустіть через м'ясорубку.
Батон або білу булку замочіть в холодній воді і відіжміть. Кабачок помийте, молодий можна не чистити. Пропустіть через м'ясорубку батон і кабачок.
Додайте яйце, відварений рис, майонез, сіль.
Перемішайте всі інгредієнти фаршу.
Викладіть фарш в вогнетривку форму і поставте в духовку, розігріту до 180 градусів.
Готуйте запіканку 40-45 хвилин.
Запіканка з м'ясом і кабачками готова. Дістаньте її з форми, наріжте і подавайте до столу в теплому вигляді.