Оладки з кабачків з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Навіть таке відоме всім блюдо можна приготувати набагато цікавіше і ситніше за смаком. Додамо до кабачків обсмажену цибулю і м'ясо, яке цілком можливо залишилося після сімейної вечері.
Крім м'яса або курки, в оладки можна додати гриби і терту картоплю - вийде смачно! Беріть на замітку мій рецепт!
- Кабачок - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- М'ясо - 100 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Куряче яйце - 1 штука
- Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
Підготуйте всі інгредієнти.
Цибуля чистий, м'ясо промийте. Все дрібно наріжте.
Обсмажте м'ясо з цибулею з додаванням олії протягом 7 хвилин.
Кабачок почистите і натріть на тертці.
Додати сіль, додайте яйце.
Додайте зажарку.
Просійте борошно.
У сковороді розігрійте масло, ложкою викладайте невеликі оладки і смажте до готовності.
Смачного!