Рецепт Запіканка картопляна з консервами фото

Запіканка картопляна з консервами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Білоруська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Картопля, Скумбрія
Вегетаріанське харчування, Роздільне харчування
На обід, На вечерю
Випічка, Запіканка

Дуже простий і швидкий рецепт з приготування запіканки картопляної з рибними консервами. Запіканка виходить дуже ситної і ароматною. Всі домочадці були в захваті від такої смакоти.

Рецепт, як приготувати запіканку картопляну з консервами, перед вами. У приготуванні можна використовувати абсолютно будь-які рибні консерви. Зі спеціями також все на ваш смак, відмінно підійде щіпка червоного меленого перцю, паприка, і т. d. Випікати запіканку краще перші півгодини під фольгою, потім фольгу можна зняти. Подавайте до столу гарячою, прикрасивши попередньо нарізаною зеленню.

  • Картопля - 4 штуки (великий)
  • Консервована скумбрія - 1 штука (банку, близько 300 г)
  • Сир - 100 грам
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 0.5 чайних ложки
  • Зелень - 1 пучок
запіканка картопляна з консервами - фото крок 1
1. Консервовану рибу викладіть в окрему миску, придушити виделкою, щоб не було великих шматочків. По можливості видаліть кістки.
запіканка картопляна з консервами - фото крок 2
2. Картопля промийте, почистіть від шкірки і наріжте кружальцями завтовшки близько 0, 5 см. Візьміть форму для запікання, змастіть рослинною олією. Акуратно викладіть шар картоплі, приправити сіллю, поперчіть.
запіканка картопляна з консервами - фото крок 3
3. Потім необхідно акуратно викласти консервовану рибу, краще викладайте її саме на скибочки картоплі. Потім знову викладіть верхній шар з скибочок картоплі.
запіканка картопляна з консервами - фото крок 4
4. Сир натріть на крупній тертці, посипте їм зверху всю запіканку. І відправте її в духовку запікатися приблизно на 35-40 хвилин. Температура випікання 180 градусів. За бажанням можна накрити запіканку фольгою.
запіканка картопляна з консервами - фото крок 5
5. Дістаньте запіканку з консервами з духовки, і посипте зверху нарізаною зеленню. Гарячої подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти