Запіканка картопляна з консервами
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий і швидкий рецепт з приготування запіканки картопляної з рибними консервами. Запіканка виходить дуже ситної і ароматною. Всі домочадці були в захваті від такої смакоти.
Рецепт, як приготувати запіканку картопляну з консервами, перед вами. У приготуванні можна використовувати абсолютно будь-які рибні консерви. Зі спеціями також все на ваш смак, відмінно підійде щіпка червоного меленого перцю, паприка, і т. d. Випікати запіканку краще перші півгодини під фольгою, потім фольгу можна зняти. Подавайте до столу гарячою, прикрасивши попередньо нарізаною зеленню.
- Картопля - 4 штуки (великий)
- Консервована скумбрія - 1 штука (банку, близько 300 г)
- Сир - 100 грам
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 0.5 чайних ложки
- Зелень - 1 пучок
1. Консервовану рибу викладіть в окрему миску, придушити виделкою, щоб не було великих шматочків. По можливості видаліть кістки.
2. Картопля промийте, почистіть від шкірки і наріжте кружальцями завтовшки близько 0, 5 см. Візьміть форму для запікання, змастіть рослинною олією. Акуратно викладіть шар картоплі, приправити сіллю, поперчіть.
3. Потім необхідно акуратно викласти консервовану рибу, краще викладайте її саме на скибочки картоплі. Потім знову викладіть верхній шар з скибочок картоплі.
4. Сир натріть на крупній тертці, посипте їм зверху всю запіканку. І відправте її в духовку запікатися приблизно на 35-40 хвилин. Температура випікання 180 градусів. За бажанням можна накрити запіканку фольгою.
5. Дістаньте запіканку з консервами з духовки, і посипте зверху нарізаною зеленню. Гарячої подавайте до столу. Смачного!