Пиріг на кефірі з рибними консервами

Пиріг на кефірі з рибними консервами
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Як приготувати пиріг на кефірі з рибними консервами? виявляється, що це простіше, ніж здається на перший погляд. Для начинки можна брати консерви, а можна свіжу рибу: на ваш смак.

опис приготування:

Я дуже люблю всякі "; солоні" пироги, в тому числі і з рибних консервів. Якщо ви думаєте, як приготувати пиріг на кефірі з рибними консервами, то уважно подивіться цей легкий рецепт. Я спеціально пропоную простий рецепт, за яким готується легке тісто і найпростіша начинка. Всього часу на його приготування у мене пішло близько години.

  • Маргарин або вершкове масло— 300 грам
  • кефір— 1,5 склянки(1 стакан в заливку)
  • борошно— 250 грам
  • розпушувач— 1  чайних ложок
  • сіль— 1  Щепоток
  • Рибні консерви— 1  штук
  • зелень— За смаком
  • яйця— 3  штуки(2 в тісто)
  • Мал— 100  грам
Пиріг на кефірі з рибними консервами - фото крок 1 1. Рибні пироги готують на основі дріжджового або пісочного тіста, але тісто на основі кефіру або сметани теж буде вдалим для пирога з рибних консерв. Я завжди готую саме таке тісто, швидко і доступно. Попередньо відваріть рис і яйця.

Пиріг на кефірі з рибними консервами - фото крок 2 2. Для приготування пирога нам потрібні рибні консерви. Можна брати будь-які на ваш смак. Я дуже люблю сардини або сардинели.

Пиріг на кефірі з рибними консервами - фото крок 3 3. Витягуємо зайві кістки і поділяємо шматочки риби на частини. Можна зовсім подрібнити, але це також за смаком. Змішуємо відварений рис із зеленню, яйцями і консервами. У нас вийшла начинка.

Пиріг на кефірі з рибними консервами - фото крок 4 4. замішуємо тісто: в ємність виливаємо кефір, додаємо соду, яйце, сіль і борошно. замішуємо тісто. За консистенцією воно повинно бути як на оладки.

Пиріг на кефірі з рибними консервами - фото крок 5 5. Тепер в форму виливаємо трохи тесту, викладаємо начинку і заливаємо залишок тіста. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 45 хвилин.

Пиріг на кефірі з рибними консервами - фото крок 6 6. Після запікання даємо пирога трохи охолонути, після чого нарізаємо і подаємо до столу.

Пиріг на кефірі з рибними консервами - фото крок 7 7. Ось такий він виходить в розрізі. Смачного!

Схожі рецепти

Заливний пиріг з рибними консервами

Заливний пиріг з рибними консервами

Мій чоловік дуже любить рибні соковиті пироги, і я намагаюся його частіше радувати. Сьогодні мій пиріг буде з консервованими бичками в томаті. Це найсмачніший і улюблений варіант для нашої сім'ї. опис приготування: Цей пиріг припаде до смаку всім любителям вологих пирогів. Він соковитий і дуже...

читати далі
Млинці з рибними консервами

Млинці з рибними консервами

Сьогодні ми приготуємо смачні і апетитні млинці з рибними консервами. Подавати млинці можна до обіду або вечері, доповнивши улюбленими овочами або соусом. Консерви вибирайте будь-які, які вам подобаються. опис приготування: У нашому варіанті використовуємо сардину в маслі, ви ж можете взяти бу...

читати далі
Розтягаї з рибними консервами

Розтягаї з рибними консервами

розповім, як приготувати розтягаї з рибними консервами. Спробуйте обов'язково, це блюдо просте, дуже смачне і ситне. Навіть якщо ви не готували рибні пироги до цього — спробуйте зараз! опис приготування: Ділюся рецептом приготування розтягаїв з рибними консервами. Насправді, це "; ледачий" і ш...

читати далі
Салат з рибними консервами та рисом

Салат з рибними консервами та рисом

Салати з рибними консервами дуже популярні у багатьох господинь. напевно, у кожної є свій фірмовий рецепт. У цю страву входять прості і доступні для кожного інгредієнти, а процес готування швидкий. опис приготування: Для цього салату підійдуть будь-які консерви у власному соку або ж в маслі. В...

читати далі
Яйця, фаршировані рибними консервами

Яйця, фаршировані рибними консервами

фаршировані яйця — блюдо настільки відоме і популярне, що придумати тут щось нове зовсім непросто. Тому ми навіть не будемо ставити перед собою таке завдання. Беріть на замітку мій рецепт! опис приготування: Консерви можна використовувати будь-які, я використовую тунець, але підійде сардина, л...

читати далі