Пиріг на кефірі з рибними консервами
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати пиріг на кефірі з рибними консервами? виявляється, що це простіше, ніж здається на перший погляд. Для начинки можна брати консерви, а можна свіжу рибу: на ваш смак.
Я дуже люблю всякі "солоні" пироги, в тому числі і з рибних консервів. Якщо ви думаєте, як приготувати пиріг на кефірі з рибними консервами, то уважно подивіться цей легкий рецепт. Я спеціально пропоную простий рецепт, за яким готується легке тісто і найпростіша начинка. Всього часу на його приготування у мене пішло близько години.
- Маргарин або вершкове масло - 300 грам
- Кефір - 1, 5 склянки(1 стакан в заливку)
- Борошно - 250 грам
- Розпушувач - 1 чайних ложок
- Сіль - 1 Щепоток
- Рибні консерви - 1 штук
- Зелень - За смаком
- Яйця - 3 штуки(2 в тісто)
- Мал - 100 грам
1. Рибні пироги готують на основі дріжджового або пісочного тіста, але тісто на основі кефіру або сметани теж буде вдалим для пирога з рибних консерв. Я завжди готую саме таке тісто, швидко і доступно. Попередньо відваріть рис і яйця.
2. Для приготування пирога нам потрібні рибні консерви. Можна брати будь-які на ваш смак. Я дуже люблю сардини або сардинели.
3. Витягуємо зайві кістки і поділяємо шматочки риби на частини. Можна зовсім подрібнити, але це також за смаком. Змішуємо відварений рис із зеленню, яйцями і консервами. У нас вийшла начинка.
4. Замішуємо тісто: в ємність виливаємо кефір, додаємо соду, яйце, сіль і борошно. Замішуємо тісто. За консистенцією воно повинно бути як на оладки.
5. Тепер в форму виливаємо трохи тесту, викладаємо начинку і заливаємо залишок тіста. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 45 хвилин.
6. Після запікання даємо пирога трохи охолонути, після чого нарізаємо і подаємо до столу.
7. Ось такий він виходить в розрізі. Смачного!