Заливний пиріг з рибними консервами
(покроковий рецепт з фото)
Мій чоловік дуже любить рибні соковиті пироги, і я намагаюся його частіше радувати. Сьогодні мій пиріг буде з консервованими бичками в томаті. Це найсмачніший і улюблений варіант для нашої сім'ї.
Цей пиріг припаде до смаку всім любителям вологих пирогів. Він соковитий і дуже ніжний. Подавайте пиріг остиглим, як окрему страву. Сподіваюся, що мій рецепт, як приготувати заливний пиріг з рибними консервами, сподобається вам і всій вашій родині!
- Кефір - 300 мілілітрів (густий і жирний)
- Яйце варене - 2 штуки
- Олія рафінована рослинна - 50 мілілітрів
- Борошно пшеничне вищого ґатунку - 2 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка (без гірки)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Консерва рибна - 1 штука (банку)
- Цибулина велика - 1 штука
- Кунжут - 2 Ст. Ложки
Підготуйте продукти для пирога. Консерву відкрийте, зцідіть з неї зайву рідину. Очистіть і вимийте цибулину.
Кефір змішайте з яйцями і сіллю, додайте рослинне масло, зробіть масу однорідної.
Додайте борошно і розпушувач. Перемішайте тісто віночком або міксером до однорідного стану.
Тісто не повинно бути занадто крутим, воно повинно повільно литися. Кількість борошна - дві склянки, але без гірок! Покладіть спочатку півтора, а потім, якщо потрібно, досипьте решту.
Цибулину порізати тонкими півкільцями. Пам'ятайте її трохи руками, щоб вона стала м'якше.
Візьміть антипригарним форму або каструлю мультиварки. Змастіть її рослинним маслом, налийте половину тіста. Розподіліть цибулю, відступивши від краю по 1 см.
Розподіліть консерву.
Залийте другою половиною тіста, посипте кунжутом і відправте в духовку або в мультиварку на 1 годину випікатися. Якщо готуєте в мультиварці, використовуйте режим "випічка" .
Готовий пиріг остудіть і обережно вийміть з форми. Щоб зробити красивим верх, я довела пиріг до готовності в духовці.