Рецепт Пиріг з картоплею і рибними консервами фото

Пиріг з картоплею і рибними консервами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Риба та морепродукти , Картопля , Скумбрія , Рибні консерви
Пісні страви
На полуденок
Випічка , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Ділюся цікавим, смачним і простим рецептом пирога з картоплею і рибними консервами. Виходить швидка в приготуванні випічка, ситна і смачна. Сподобається всім без винятку!

Опис приготування:

Рецепт приготування пирога з картоплею і рибними консервами - спеціально для ледачих господарок! Він робиться їх продуктів, які завжди під рукою, так що я вважаю, що це ідеальне блюдо на випадок, якщо раптово чоловік привів із собою голодних друзів, а вас забув попередити. Півгодини світської бесіди - а потім ситно пиріг прямо з печі!

  • Майонез - 250 грам
  • Борошно - 200 грам
  • Картопля - 4 штуки
  • Яйця - 3 штуки
  • Сода - 0.5 чайних ложки
  • Скумбрія в маслі - 1 штука(1 банка консервів )
пиріг з картоплею і рибними консервами - фото крок 1
1. Для тесту спочатку змішаємо до однорідності майонез, яйця і гашене соду, а потім додати борошно і сіль за смаком. Замісити однорідне тісто приблизно ось такий консистенції.
пиріг з картоплею і рибними консервами - фото крок 2
2. Половину тесту разравниваем по листу, викладаємо зверху шар подрібненої консерви.
пиріг з картоплею і рибними консервами - фото крок 3
3. Наступний шар - попередньо обсмажена на рослинному маслі картопля. Сіль - за смаком. Далі разравниваем решту тіста.
пиріг з картоплею і рибними консервами - фото крок 4
4. Запікаємо півгодини при 180 градусах в духовці. Ось так він повинен зарум'яниться.
пиріг з картоплею і рибними консервами - фото крок 5
5. Остужаем, нарізаємо шматочками і подаємо!

Схожі рецепти