Пиріг з картоплею і рибними консервами
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся цікавим, смачним і простим рецептом пирога з картоплею і рибними консервами. Виходить швидка в приготуванні випічка, ситна і смачна. Сподобається всім без винятку!
Рецепт приготування пирога з картоплею і рибними консервами - спеціально для ледачих господарок! Він робиться їх продуктів, які завжди під рукою, так що я вважаю, що це ідеальне блюдо на випадок, якщо раптово чоловік привів із собою голодних друзів, а вас забув попередити. Півгодини світської бесіди - а потім ситно пиріг прямо з печі!
- Майонез - 250 грам
- Борошно - 200 грам
- Картопля - 4 штуки
- Яйця - 3 штуки
- Сода - 0.5 чайних ложки
- Скумбрія в маслі - 1 штука(1 банка консервів )
1. Для тесту спочатку змішаємо до однорідності майонез, яйця і гашене соду, а потім додати борошно і сіль за смаком. Замісити однорідне тісто приблизно ось такий консистенції.
2. Половину тесту разравниваем по листу, викладаємо зверху шар подрібненої консерви.
3. Наступний шар - попередньо обсмажена на рослинному маслі картопля. Сіль - за смаком. Далі разравниваем решту тіста.
4. Запікаємо півгодини при 180 градусах в духовці. Ось так він повинен зарум'яниться.
5. Остужаем, нарізаємо шматочками і подаємо!