Запечені яблука з вівсянкою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 9
Час приготування: 15 хв.
Печені яблука - смачний і корисний десерт: в ньому багато клітковини і вітамінів. Плюс вівсянка - джерело наших улюблених повільних вуглеводів. Запам'ятовуй рецепт!
Опис приготування:
Хочете знайти гідну заміну ранкової каші зі звичайної вівсянки, тоді мій рецепт вам сподобається - печені яблука з начинкою з вівсянки з додаванням тростинного цукру готуються швидко, а з'їдаються з великим задоволенням і апетитом. Рекомендую приготувати запечені яблука з вівсянкою.
- Яблука - 9 штук
- Вершкове масло - 150 грам
- Цукор - 100-150 грам
- Вівсяні пластівці швидкого приготування - 200-250 грам
- Обкладинка - 1 Ст. Ложка
1. Підготуйте яблука. Промийте їх і видаліть серцевину з кісточками.
2. Змастіть ретельно форму для запікання вершковим маслом і щедро посипте цукром.
3. Додайте яблука в форму.
4. У ємності змішайте начинку: вівсянку, 100 грам цукру і корицю.
5. Змішайте сухі інгредієнти, а після додайте 100 грам вершкового масла.
6. Начините вівсяними пластівцями яблука.
7. Запікайте яблука в розігрітій до 170-180 градусів духовці 30-40 хвилин.