Запечені яблука з бананом
(покроковий рецепт з фото)
Це дійсно дуже простий рецепт, але результат просто фантастичний! Приємний запах яблук наповнить ваш будинок, якщо ви приготуєте ці прекрасні запечені яблука з бананом.
За цим рецептом запечені яблука з бананами виходять дуже ніжні і солодкі. Важливо зауважити, що ми не додаємо цукор в начинку! тільки кориця, банан і трохи варення. Відмінний рецепт для тих випадків, коли банани з осені лежать в підвалі, а є їх просто так вже набридає. Сподіваюся, ви оціните!
- Банан - 1 штука
- Яблука - 5-7 штук
- Варення - 2 Ст. Ложки
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Грецькі горіхи - 10 штук
Яблука промийте, покладіть в каструльку. Залийте водою, щоб вона повністю покривала яблука, і лимонним соком. Поставте на середній вогонь і варіть 15 хвилин.
Дістаньте яблука з води і акуратно гострим ножем виріжте серцевини.
Змішайте подрібнені банани, варення, корицю і дрібно нарубані горіхи. Перемішайте до більш-менш однорідного стану.
Що вийшла начинкою фаршируйте яблучка. Для краси можете хвостик вставити назад. Складіть в форму для запікання і запікайте 20 хвилин при 180 градусах.
Запечені яблука з бананом готові! Смачного.