Запечені пончики з бананом і шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете до чаю зробити що-небудь солодке, смачне і корисне, спечіть пончики за цим рецептом. Це відмінна ідея десерту для дорослих і дітей. Однозначно рекомендую цей варіант на замітку.
Хочу навчити вас, як приготувати запечені пончики з бананом і шоколадом. На відміну від смажених, вони виходять більш корисними і ніжними. Вівсяні пластівці, натуральний йогурт і мед замість цукру в тесті - дійсно класна ідея. Такі пончики стануть не тільки відмінним десертом, але і сніданком, наприклад.
- Банан - 3 штуки
- Яйце - 1 штука
- Натуральний йогурт - 1 Склянка
- Мед - 1/2 склянки
- Борошно - 1.5 склянки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Вівсяні пластівці - 1/2 склянки
- Шоколадні дропси - 1 Склянка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
1. Очистіть банани і розімніть вилкою в пюре.
2. У глибокій мисці з'єднайте банани, яйце, йогурт, мед і ванільний екстракт.
3. Як випливає все перемішайте.
4. У невеликій мисці з'єднайте просіяне борошно, сіль, розпушувач і вівсяні пластівці.
5. З'єднайте рідкі інгредієнти з сухими.
6. І в кінці додайте шоколад. Ще раз добре перемішайте.
7. Розкладіть тісто в формочки для пончиків, попередньо змащені маслом, і відправте в розігріту до 200 градусів духовку. Запікайте до рум'яності хвилин 20.
8. Приємного чаювання!