Коктейль з арахісовим маслом, шоколадом і бананом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування шикарного, але досить калорійного коктейлю, який побалує вас після виснажливого трудового дня.
Молоко, шоколад і ароматний банан є таємною зброєю даного коктейлю. Утримуючи в собі багато легких калорій і дивуючи всіх своїм багатим смаком, наш коктейль може стати відмінним десертом як в будній день, так і на святковому столі.
- Банан - 4 штуки
- Арахісового масла - 4 Ст. Ложки
- Чорної шоколадної крихти - 1/2 склянки
- Молока - 4 склянки
- Меду - 2 Ст. Ложки
- Згущеного молока - 3 Ст. Ложки
- Яйця - 4 штуки
- Вершків або морозива - 8 Ст. Ложок
1. При виборі бананів для коктейлю віддавайте перевагу самим жовтим фруктам, можливо, навіть з коричневими цятками на шкірці - вони мають найсильніший смак і аромат.
2. Замість кондитерської шоколадної крихти можете використовувати звичайний чорний плитковий шоколад - просто потріть його на тертці.
3. У блендер помістити очищені банани шматочками і молоко. Гарненько змішати.
4. У бананове молоко додати арахісове масло і шоколад. Знову змішати. В останню чергу в чашу блендера додають яйця, і після цього збивають коктейль до піни.
5. Готовий пінний коктейль розлити по великим високим склянках і художньо прикрасити соломинками, вершками та морозивом. Ваші гості і рідні прийдуть в повний захват!