Запечені яблука в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Печені овочі та фрукти дуже корисні. У них максимально зберігаються властивості свіжих продуктів. Хочу поділитися ідеєю, як приготувати запечені яблука в духовці для смачного і корисного десерту.
Цей десерт виходить не тільки корисним, але і приголомшливо смачним. А аромат в квартирі стоїть просто дивовижний! Подавати яблука можна з морозивом. Вони чудово виглядають навіть на святковому столі. Саме чудове, що їх можна готувати цілий рік.
- Яблука - 4 штуки
- Цукор - 1/4 склянки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Смородина або родзинки - 1/4 склянки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Кип'ячена вода - 3/4 склянки
1
Розігрійте духовку до 190 градусів.
2
Виріжте отвори в яблуках для начинки і видаліть все насіння. Намагайтеся не прорізати яблуко наскрізь.
3
У мисці змішайте цукор, корицю, смородину або родзинки.
4
Яблука наповніть начинкою, а зверху покладіть по маленькому шматочку масла.
5
Помістіть яблука на деко, полийте деко водою і випікайте протягом 35-45 хвилин.
6
Яблука повинні вийти м'якими, але не пюреобразні. Полийте готові яблучка сиропом з дека. Смачного!