Рецепт Запечені яблука в духовці фото

Запечені яблука в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Фрукти, Яблука, Вершкове масло
Низькокалорійні, ПП рецепти
На полуденок, Для дітей, На сніданок, Десерт, Полудень
Солодке, Десерти

Печені овочі та фрукти дуже корисні. У них максимально зберігаються властивості свіжих продуктів. Хочу поділитися ідеєю, як приготувати запечені яблука в духовці для смачного і корисного десерту.

Цей десерт виходить не тільки корисним, але і приголомшливо смачним. А аромат в квартирі стоїть просто дивовижний! Подавати яблука можна з морозивом. Вони чудово виглядають навіть на святковому столі. Саме чудове, що їх можна готувати цілий рік.

  • Яблука - 4 штуки
  • Цукор - 1/4 склянки
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Смородина або родзинки - 1/4 склянки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Кип'ячена вода - 3/4 склянки
1
Розігрійте духовку до 190 градусів.
2
Виріжте отвори в яблуках для начинки і видаліть все насіння. Намагайтеся не прорізати яблуко наскрізь.
3
У мисці змішайте цукор, корицю, смородину або родзинки.
4
Яблука наповніть начинкою, а зверху покладіть по маленькому шматочку масла.
5
Помістіть яблука на деко, полийте деко водою і випікайте протягом 35-45 хвилин.
6
Яблука повинні вийти м'якими, але не пюреобразні. Полийте готові яблучка сиропом з дека. Смачного!

Схожі рецепти