Запечена гарбуз дієтична
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти для схуднення, Для діабетиків
Гарбуз - дуже корисний, дієтичний і досить самодостатній овоч! Але варто додати до неї трохи штрихів і прянощів, виходить дуже смачне дієтичне блюдо, яке я і хочу Вам запропонувати.
Звичайно, такий гарбуз можна подати і як гарнір. Поки гарбуз запікатиметься, Ви приготуєте будь-яке м'ясо. Дуже зручно! Але якщо Вам хочеться покуштувати щось легке і корисне на обід або вечерю, подайте блюдо як основне! А як приготувати запечену гарбуз дієтичну дивіться в покроковому рецепті.
- Гарбуз - 500 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Насіння соняшнику - 1 Ст. Ложка (або гарбузове, очищені)
- Масло оливкове - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Гарбуз помийте, очистіть, наріжте невеликими кубиками.
Часник також очистіть, помийте, дрібно порубати. Додайте до гарбузі часник, насіння, кмин, оливкова олія. Все добре перемішайте і посоліть за смаком.
Викладіть все в форму для запікання. Готуйте 30-35 хвилин при температурі 200 градусів.
Наше блюдо готово! Прикрасьте свіжою зеленню і подавайте до столу!
Смачного!