Рецепт Запечена гарбуз дієтична фото

Запечена гарбуз дієтична
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Гарбуз
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви , Рецепти для схуднення , Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Гарбуз - дуже корисний, дієтичний і досить самодостатній овоч! Але варто додати до неї трохи штрихів і прянощів, виходить дуже смачне дієтичне блюдо, яке я і хочу Вам запропонувати.

Опис приготування:

Звичайно, такий гарбуз можна подати і як гарнір. Поки гарбуз запікатиметься, Ви приготуєте будь-яке м'ясо. Дуже зручно! Але якщо Вам хочеться покуштувати щось легке і корисне на обід або вечерю, подайте блюдо як основне! А як приготувати запечену гарбуз дієтичну дивіться в покроковому рецепті.

  • Гарбуз - 500 грам
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Насіння соняшнику - 1 Ст. Ложка (або гарбузове, очищені)
  • Масло оливкове - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
запечена гарбуз дієтична - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
запечена гарбуз дієтична - фото крок 2
Гарбуз помийте, очистіть, наріжте невеликими кубиками.
запечена гарбуз дієтична - фото крок 3
Часник також очистіть, помийте, дрібно порубати. Додайте до гарбузі часник, насіння, кмин, оливкова олія. Все добре перемішайте і посоліть за смаком.
запечена гарбуз дієтична - фото крок 4
Викладіть все в форму для запікання. Готуйте 30-35 хвилин при температурі 200 градусів.
запечена гарбуз дієтична - фото крок 5
Наше блюдо готово! Прикрасьте свіжою зеленню і подавайте до столу!
запечена гарбуз дієтична - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти