Рецепт Запечена ананас фото

Запечена ананас
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Ананас
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Десерти
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 20 хв.

Якщо ви не пробували запечений ананас, то саме час виправити таку помилку, адже цей фрукт після запікання стає м'яким, соковитим і ніжнішим на смак. Час приготування - 15-20 хвилин.

Опис приготування:

Соковите і ароматне ласощі із задоволенням скуштують дорослі і діти, особливо на десерт або в полудень. Запікається ананас недовго, а ось його смак на губах залишається ще тривалий час - неодмінно захочеться його повторити! До речі, запечений ананас можна використовувати як начинку для млинців, булочок, пироги.

  • Ананас - 0, 5 штуки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Кориця мелена - 0, 5 чайних ложки
запечена ананас - фото крок 1
Підготуйте зазначені інгредієнти. Ананас промийте у воді, розріжте навпіл, якщо він великий. Якщо плід невеликий, то запечіть його цілим, присипаючи спеціями при подачі на стіл.
запечена ананас - фото крок 2
Акуратно виріжте з половини фрукта жорстку серцевину, вона в рецепті не знадобиться.
запечена ананас - фото крок 3
Викладіть половину ананаса в форму для запікання, присипте зверху цукром і меленою корицею. За бажанням можна додати ванільний цукор.
запечена ананас - фото крок 4
Розігрійте духовку до 220 градусів і запечіть фрукт приблизно 15-20 хвилин практично до м'якості, але щоб він не втратив свою форму.
запечена ананас - фото крок 5
Наріжте десерт на шматочки і подайте до столу теплим.

Схожі рецепти