Закусочні трубочки з куркою і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачні трубочки хороші і в гарячому, і в холодному вигляді. Прекрасне тісто, дуже приємне в роботі! Соковита і ароматна начинка з курки і овочів ... Заходьте, я покажу, як приготувати ці трубочки.
Трубочки готуються з дуже простого в приготуванні заварного тесту. Тісто дуже податливі, не рветься і дуже приємне в роботі. Виходять надзвичайно хрусткі трубочки з соковитою ароматною начинкою з курячого філе, обсмаженого з овочами. Всім раджу приготувати!
- Борошно пшеничне - 300 грам (тісто)
- Олія соняшникова - 100 мілілітрів (тісто)
- Сіль - 1/2 чайних ложки (тісто)
- Окріп - 1 Склянка (тісто)
- Куряче філе - 250 грам (начинка)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (начинка)
- Морква - 1 штука (начинка)
- Перецьь болгарський - 1 штука (начинка)
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка (начинка)
- Сіль - 1 щіпка (начинка)
- Перець - 1 щіпка (начинка)
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки (начинка)
- Жовток яєчний - 1 штука
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
Лук і курку наріжте кубиком.
Обсмажте з додаванням олії близько 5 хвилин.
Додайте нарізаний соломкою перець.
Додайте томатну пасту і морква.
Все перемішайте і тушкуйте хвилин 10. Не забудьте посолити і поперчити. Охолодитися načinku.
Для тіста борошно просійте з сіллю.
В окріп додайте олію, доведіть до кипіння і влийте до борошна. Замісити тісто.
Розкачайте з шматочка тіста прямокутник. На край покладіть начинку.
Поверніть в трубочку.
Викладіть на деко. Змастіть жовтому і посипте кунжутом.
Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин.
Подайте до столу. Смачного!