Закуска з лаваша з крабовими паличками
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам рецепт, як приготувати закуску з лаваша з крабовими паличками. Ця закуска підійде до будь-якого святкового столу: в сімейному колі, на фуршеті і навіть на пікніку. Обов'язково спробуйте
Рулети з лаваша можна зустріти на будь-якому святковому столі. А все чому? Та тому що ця закуска легка в приготуванні, має безліч варіантів начинки і при цьому дуже святкова. Класикою жанру є рулет з лаваша з начинкою з плавленого сиру з майонезом і часником. Але такий закускою вже нікого не здивуєш, тому сьогодні я пропоную дивувати рулетом з лаваша з крабовими паличками і яйцем. Вийде смачно, яскраво і ситно.
- Лаваш - 1 штука (лист)
- Крабові палички - 200 грам
- Яйця - 2 штуки
- Зелена цибуля - 2-3 штук
- Майонез - 2 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яйця відварити круто, охолодити і очистити.
Крабові палички натріть на крупній тертці або розділіть тупим боком ножа на волокна.
Яйця натріть на дрібній тертці.
На робочій поверхні розкладіть лист лаваша. Збризніть його невеликою кількістю майонезу і викладіть крабові палички рівним шаром.
Змастіть майонезом, зверху викладіть подрібнене яйце і дрібно порубаний лук. Загорніть лаваш разом з начинкою в рулет. Загорніть в харчову плівку і відправте в холодильник на 30 хвилин.
Готовий рулет поріжте, викладіть на блюдо, прикрасьте зеленню. Їжте із задоволенням!