Закачування компотів
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як зробити закачування компотів в домашніх умовах. Для прикладу візьму компот з вишні, але, дотримуючись ті ж пропорції, ви легко зможете приготувати компот з чого завгодно!
Закачування компотів в домашніх умовах робиться просто, хоча у кожної господині, звичайно, знайдуться свої секрети. Так, вишня - досить кисла ягода, тому цукру беремо завжди стільки ж, скільки і вишні. А ось якщо готуєте полуничний або персиковий компот, можна цукру додати менше, зате трохи "підкислити" компот апельсином або лимоном. Хай щастить!
- Вишня - 300 грам
- Вода - 2.6 L
- Цукор - 300 грам
1. Кількість інгредієнтів вказана на одну трилітрову банку. Вишні ретельно миємо, обдаємо окропом і складаємо в простерилізованих банку.
2. Воду доводимо до кипіння, повністю розчиняємо в ній цукор і заливаємо ягоди.
3. Банки відразу закупорюють стерильними кришками, перевертаємо і вкутуємо в ковдру. Коли повністю охолонуть, зберігаємо в погребі чи підвалі.
4. От і все! Взимку насолоджуємося літнім смаком!