Заготівля для пирогів
(покроковий рецепт з фото)
Літні фруктові пироги радують своїми ароматами. Щоб взимку приготувати фруктовий пиріг потрібно зробити заготовку, яка підійде для начинки. Випічка з такою начинкою виходить дуже смачною.
Груша дуже солодка і разом з аличею буде добре поєднуватися. Готова начинка вийде помірно солодкою, густий і ароматною. Таку начинку можна використовувати для пісочних, дріжджових, сирних пирогів або наповнити заготівлею тонкі млинці і готові запечені кошики.
- Груша - 1, 5 кілограма
- Вуглеводи - 400-500 грам
- Цукор - 1 кілограм
Підготуємо груші, аличу і цукор.
Грушу нарізаємо шматочками. Серцевину і хвостики видаляємо.
До груші додаємо аличу без кісточки.
Насипаємо цукор і ставимо каструлю на маленький вогонь.
Готуємо на мінімальному вогні, періодично помішуючи. Так виглядає начинка через 30 хвилин приготування.
Готуємо ще близько години. Начинка повинна ставати гущі і помішувати на даному етапі потрібно частіше.
Киплячу начинку кладемо в стерильну банку і закочує металевою кришкою.
Заготівлю для пирогів можна зберігати при кімнатній температурі.
Заготівлю для пирогів можна зберігати при кімнатній температурі.