Рецепт Заготівля для пирогів фото

Заготівля для пирогів
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Фрукти
ПП рецепти
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Заготовки

Літні фруктові пироги радують своїми ароматами. Щоб взимку приготувати фруктовий пиріг потрібно зробити заготовку, яка підійде для начинки. Випічка з такою начинкою виходить дуже смачною.

Груша дуже солодка і разом з аличею буде добре поєднуватися. Готова начинка вийде помірно солодкою, густий і ароматною. Таку начинку можна використовувати для пісочних, дріжджових, сирних пирогів або наповнити заготівлею тонкі млинці і готові запечені кошики.

  • Груша - 1, 5 кілограма
  • Вуглеводи - 400-500 грам
  • Цукор - 1 кілограм
заготівля для пирогів - фото крок 1
Підготуємо груші, аличу і цукор.
заготівля для пирогів - фото крок 2
Грушу нарізаємо шматочками. Серцевину і хвостики видаляємо.
заготівля для пирогів - фото крок 3
До груші додаємо аличу без кісточки.
заготівля для пирогів - фото крок 4
Насипаємо цукор і ставимо каструлю на маленький вогонь.
заготівля для пирогів - фото крок 5
Готуємо на мінімальному вогні, періодично помішуючи. Так виглядає начинка через 30 хвилин приготування.
заготівля для пирогів - фото крок 6
Готуємо ще близько години. Начинка повинна ставати гущі і помішувати на даному етапі потрібно частіше.
заготівля для пирогів - фото крок 7
Киплячу начинку кладемо в стерильну банку і закочує металевою кришкою.
Заготівлю для пирогів можна зберігати при кімнатній температурі.

Схожі рецепти