Рецепт Заготівля для пирогів фото

Заготівля для пирогів
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Фрукти
ПП рецепти
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Заготовки
Кількість порцій: 2
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Літні фруктові пироги радують своїми ароматами. Щоб взимку приготувати фруктовий пиріг потрібно зробити заготовку, яка підійде для начинки. Випічка з такою начинкою виходить дуже смачною.

Опис приготування:

Груша дуже солодка і разом з аличею буде добре поєднуватися. Готова начинка вийде помірно солодкою, густий і ароматною. Таку начинку можна використовувати для пісочних, дріжджових, сирних пирогів або наповнити заготівлею тонкі млинці і готові запечені кошики.

  • Груша - 1, 5 кілограма
  • Вуглеводи - 400-500 грам
  • Цукор - 1 кілограм
заготівля для пирогів - фото крок 1
Підготуємо груші, аличу і цукор.
заготівля для пирогів - фото крок 2
Грушу нарізаємо шматочками. Серцевину і хвостики видаляємо.
заготівля для пирогів - фото крок 3
До груші додаємо аличу без кісточки.
заготівля для пирогів - фото крок 4
Насипаємо цукор і ставимо каструлю на маленький вогонь.
заготівля для пирогів - фото крок 5
Готуємо на мінімальному вогні, періодично помішуючи. Так виглядає начинка через 30 хвилин приготування.
заготівля для пирогів - фото крок 6
Готуємо ще близько години. Начинка повинна ставати гущі і помішувати на даному етапі потрібно частіше.
заготівля для пирогів - фото крок 7
Киплячу начинку кладемо в стерильну банку і закочує металевою кришкою.
Заготівлю для пирогів можна зберігати при кімнатній температурі.

Схожі рецепти