Рецепт Забуте печиво фото

Забуте печиво
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Яйця , Шоколад , Горіхи , Грецькі горіхи
ПП рецепти
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 30 хв.

Забуте печиво - дуже смачна випічка, основою якої служить повітряний хрустке безе і ароматні горіхи. Таке печиво тане в роті, а подавати його рекомендую до чашці міцної кави або какао.

Опис приготування:

Це печиво називається"Забутим" тому, що його необхідно залишити після випікання в закритій духовці на дві години, таким чином безе виходить дуже хрустким і смачним. Найкраще зберігати таке печиво в закритій тарі. Ви можете використовувати будь-які горіхи (кешью, мигдаль, funduk) і обсмажити їх на сухій сковороді для більш цікавого смаку. Ви можете приготувати печиво діаметром 3 см, тоді воно буде більше схоже на невеликі цукерки-безе.

Отже, дивіться, як приготувати"Забуте" печиво, і пробуйте на здоров'я.

  • Цукор - 110 грам
  • Ванільний цукор - 10 грам
  • Шоколад чорний - 50 грам
  • Грецькі горіхи - 120 грам
  • Білок курячого яйця - 2 штуки
забуте печиво - фото крок 1
1. Дрібно нарубати горіхи і шоколад. Цукор змішайте з ванільним цукром. Білки кімнатної температури збийте до стійкої піни, потім поступово додайте цукор і збийте міксером до стану гладкою блискучою маси.
забуте печиво - фото крок 2
2. Акуратно змішайте білки з горіхами і шоколадом. Викладіть печиво на папір для випічки у формі круга діаметром 5-6 см.
забуте печиво - фото крок 3
3. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці рівно 5 хвилин, після чого вимкніть духовку і залиште в закритій духовці на 2 годину. Смачного!

Схожі рецепти