Йогуртові капкейкі
(покроковий рецепт з фото)
Йогуртові капкейкі виходять дуже ніжними, смачними, а готувати їх досить просто і швидко. Здивуйте своїх гостей такий випічкою, повірте, вона точно доведеться їм до смаку.
Для приготування капкейков можна використовувати будь-який йогурт. Якщо він буде з якимось фруктовим наповнювачем, випічка вийде більш ароматною. Щоб капкейкі вийшли м'якими і повітряними, в тісто слід обов'язково додати соду або розпушувач.
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Йогурт - 100 мілілітрів
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 1 Чайна ложка (для змащення формочок)
Підготуйте інгредієнти за списком.
У миску вбийте курячі яйця і додайте до них цукор.
Туди ж викладіть ложкою йогурт. Якщо він буде з якимось смаком, готові кекси вийдуть більш ароматними. Перемішайте всі інгредієнти.
Додайте в тісто соду. Перемішайте.
Додайте просіяне борошно.
Віночком дуже добре перемішайте тісто до однорідної консистенції.
Форми змастіть рослинною олією. Наповніть кожну з них тестом.
Надішліть формочки в розігріту до 190 градусів духовку на 25-35 хвилин.
Ось такі готові капкейкі вийшли!