Йогурт в йогуртниці
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати йогурт в йогуртниці можна за 10 годин. Завдяки сучасній техніці робити такі десерти дуже просто. Найголовніше - у вас виходить натуральний продукт!
Після приготування десерту в йогуртниці його потрібно відправити в холодильник для застигання, за смаком можна додати будь-які фрукти або ягоди. Цукор не входить до складу йогурту. Для приготування десерту знадобиться мінімум продуктів: дріжджі і Moloko (фрукти за смаком).
- Молоко - 1 літр
- Дріжджі - 1 штука
- Фрукти - За смаком
1. Домашній йогурт - це натуральний продукт, в який можна додати будь-які фрукти і ягоди. Для початку потрібно довести молоко до теплого стану (не кип'ятити! ).
2. Температуру можна перевірити спеціальним градусником. Бактерії дуже добре активізуються саме в теплому середовищі. Беремо закваску, додаємо в неї трохи теплої кип'яченої води, добре розмішуємо і вливаємо її в молоко.
3. На дно баночок додаємо будь-який фруктовий наповнювач (у мене був полуничний джем).
4. Розливаємо отриману суміш з молока і закваски по банках. Ставимо їх в йогуртницю, і виставляємо режим приготування. В середньому на процес йде близько 9 годин, тому я зазвичай ставлю техніку в режим приготування вранці.
5. Після того як техніка сповістить вас про те, що йогурт приготувався, баночки можна буде діставати з йогуртниці.
6. Я люблю додавати в йогурт не тільки ягоди і фрукти, але також джем (як в даному рецепті).