Яйця варені без шкаралупи
(покроковий рецепт з фото)
Яйця варені без шкаралупи по-іншому називаються яйця-пашот. Зазвичай їх подають на сніданок в ресторанах вищого рівня. Приготування таких яєць займає всього 5 хв.
Варка яєць без шкаралупи для нас, росіян, це щось дике. Але насправді це дуже зручно. Мені чомусь весь час не щастить. Коли я варю яйця (і роблю все за правилами) шкаралупа весь час погано чиститься. І ось спробувавши один раз яйця відварити без шкаралупи, тепер я тільки так і готую їх, звичайно ж, якщо язик йде про сніданок.
Яйця варені без шкаралупи, як я вже зазначала, дуже зручний спосіб. У каструлю з киплячою водою одночасно можна опускати необмежену кількість "мішечків" з яйцями. Якщо ви любите, щоб жовток залишався рідким, варіть близько 3-4 хвилин, а якщо хочете, щоб яйце було круто, то варіть їх 4-5 хвилин.
Пробуйте і пишіть свої відгуки
- Яйця - 2 штуки
- Харчова плівка - 2 штуки (невеликого розміру)
- Кальмари - 1 кілограм