Яловичина для грудничка
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви - молода мама і починаєте прикорм, розповідаю, як приготувати яловичину для грудничка. Дуже ніжне і однорідне пюре вийде, до того ж смачне і соковите, рекомендую!
Таку яловичину для грудничка в домашніх умовах приготувати досить просто, і якщо не брати до уваги "подвійне відварювання" фрикадельок, - то і на кухні не потрібно довго стояти! словом, наполегливо рекомендую - тут враховуються всі рекомендації щодо дитячого харчування, тому будьте спокійні, - можна починати прикорм вашої дитини і з такого пюре! розповідаю, як зробити яловичину для грудничка правильно:
- Яловичий стейк - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Кабачок - 1 штука
1. М'ясо і кабачок ріжемо шматочками, солимо, а потім подрібнюємо в блендері до консистенції паштету.
2. Формуємо з паштету фрикадельки, і відварюємо їх 20 хвилин, потім воду зливаємо, заливаємо нову і варимо ще стільки ж.
3. Перекладаємо м'ясо в блендер, і ще раз подрібнити. Подрібнюємо довго, поки консистенція не стане зовсім однорідною.
4. Пюре готове! Приємного апетиту вашим маленьким м'ясоїдам!