Яблучний сирник
(покроковий рецепт з фото)
Дуже ніжний і смачний сирник з яблуками - відмінний варіант для сніданку! Приготувати його можна як в духовці, так і в мультиварці. Спробуйте!
Подати таку страву можна з ложечкою сметани. Можна полити топінгом або додати трохи джему або варення. А в холодному вигляді можна їсти, як звичайний пиріг. Приступимо до приготування!
- Сир - 450 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 3-4 Ст. Ложок
- Манна крупа - 3 Ст. Ложки
- Яблуко - 3 штуки
- Сода - 1/4 чайних ложки
- Ванілін - 1 Щепоток
- Вершкове масло - 50 грам
Для приготування сирників розділіть білки і жовтки. Білки збийте до пишності і відкладіть.
Окремо з'єднайте жовтки, м'яке вершкове масло, цукор і манку. Всі збийте до однорідності.
Яблука натріть на тертці і додайте в тісто.
Потім акуратно введіть в тісто збиті білки. Викладіть готову масу в форму для запікання. Готуйте сирник в духовці при 180 градусах хвилин 50.
Трохи остудіть і угощайтесь.
Смачного!
Смачного!