Яблучний пиріг з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Це ніжний, соковитий і смачний пиріг. Якщо ви захотіли порадувати своїх близьких домашньою випічкою до вечірнього чаю, цей рецепт саме для вас. Сил і часу на приготування ви витратите зовсім небагато.
Опис приготування:
Простота і швидкість приготування цього пирога - одна з переваг цього рецепта. Ну і, звичайно, окремо хочеться згадати приголомшливий смак готового виробу. Пиріг випікається швидко, клопоту з його приготуванням практично ніяких у вас не виникне. А ваші рідні та близькі безсумнівно оцінять смак цієї випічки і будуть вам вдячні. Рецепт приготування яблучного пирога з сиром перед вами, читаємо і готуємо!
- Листкове тісто - 250-300 грам (бездрожжевое)
- Сир - 200 грам
- Крем - 150 грам
- Крохмаль - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Яблука - 2 штуки
У мисці збиваємо спочатку яйце з цукром.
Потім додаємо сметану.
Тепер додаємо сир, збиваємо-розмішуємо масу.
Тепер додаємо крохмаль, знову знову збиваємо-перемішуємо все.
Розкачуємо листкове тісто в пласт за розміром форми. Форму застилає пергаментом, викладаємо на неї тісто, формуючи бортики. Потім викладаємо рівним шаром сирну суміш.
Яблука очистимо й наріжемо часточками.
Красиво викладаємо часточки яблук поверх сирного шару.
Змащуємо яблука рідким медом, ставимо майбутній пиріг в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 30.
Даємо пирога охолонути, а потім подаємо його до столу.