Рецепт Яблучний пиріг «шарлотка» фото

Яблучний пиріг «шарлотка»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно , Фрукти , Яблука
ПП рецепти
На полуденок , На сніданок
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Найпростіший і швидкий варіант приготування десерту - це яблучна шарлотка. Готую її буквально за 30 хвилин. І відразу ж можна подавати до столу, прямо із запалу з жару. І завжди смачно.

Опис приготування:

Якщо ви до цих пір не готували цю випічку, із задоволенням поділюся з вами рецептом, як приготувати яблучний пиріг"Шарлотку" . Приготування вкрай просте, а результат - завжди на висоті! Зізнаюся чесно, часто готую такий пиріг не тільки з яблуками, але і з чорницею, вишнями, полуницею… І завжди дуже смачно, і кожен раз як ніби новий пиріг!

  • Яблука - 5 штук
  • Яйця - 4 штуки
  • Борошно пшеничне - 170 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Молоко - 4 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Цукрова пудра - За смаком
1
Яблука очистіть і поріжте невеликими кубиками.
2
Яйця збийте разом з цукром.
3
Додайте ванільний цукор, молоко і рослинне масло.
4
Потроху підсипати муку з розпушувачем і замісити тісто негусто.
5
У змащену форму вилийте тісто, а потім викладіть шматочки яблук.
6
Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40 хвилин.
7
Посипте цукровою пудрою. Смачного!

Схожі рецепти