Яблучний пиріг «шарлотка»
(покроковий рецепт з фото)
Найпростіший і швидкий варіант приготування десерту - це яблучна шарлотка. Готую її буквально за 30 хвилин. І відразу ж можна подавати до столу, прямо із запалу з жару. І завжди смачно.
Якщо ви до цих пір не готували цю випічку, із задоволенням поділюся з вами рецептом, як приготувати яблучний пиріг "шарлотку" . Приготування вкрай просте, а результат - завжди на висоті! Зізнаюся чесно, часто готую такий пиріг не тільки з яблуками, але і з чорницею, вишнями, полуницею… І завжди дуже смачно, і кожен раз як ніби новий пиріг!
- Яблука - 5 штук
- Яйця - 4 штуки
- Борошно пшеничне - 170 грам
- Цукор - 150 грам
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Молоко - 4 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Цукрова пудра - За смаком
1
Яблука очистіть і поріжте невеликими кубиками.
2
Яйця збийте разом з цукром.
3
Додайте ванільний цукор, молоко і рослинне масло.
4
Потроху підсипати муку з розпушувачем і замісити тісто негусто.
5
У змащену форму вилийте тісто, а потім викладіть шматочки яблук.
6
Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40 хвилин.
7
Посипте цукровою пудрою. Смачного!