Рецепт Пиріг «шарлотка» фото

Пиріг «шарлотка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Пироги , Шарлотка
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Я не знаю жодної господині, яка б не готувала"Шарлотку" . Настільки це елементарна і доступна випічка, що її можна запікати хоч кожен день. Тому рецепт вам завжди знадобиться. Читайте!

Опис приготування:

Вам знадобляться найпростіші інгредієнти: мука, яблука і яйця. Тісто буде заливним, за класичними канонами. Дій доведеться зробити мінімум, а смак буде максимально смачним! Прочитайте про те, як приготувати пиріг"Шарлотка" , і радуйте своїх близьких кожен день!

  • Борошно пшеничне - 180 грам
  • Яблуко - 160 грам
  • Цукор - 210 грам
  • Вершкове масло - 5 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
пиріг
Яблука промийте і наріжте кубиками.
пиріг
Форму для запікання змастіть маслом і трохи присипте цукром.
пиріг
Потім в форму викладіть яблука. Засипте їх корицею.
пиріг
У глибокому посуді збийте міксером яйця з цукром.
пиріг
Додайте борошна і ще раз збийте.
пиріг
Тісто влийте на яблука.
пиріг
Запікайте пиріг протягом 40 хвилин при 190 градусах. Приємного чаювання!

Схожі рецепти