Пиріг «шарлотка»
(покроковий рецепт з фото)
Я не знаю жодної господині, яка б не готувала "шарлотку" . Настільки це елементарна і доступна випічка, що її можна запікати хоч кожен день. Тому рецепт вам завжди знадобиться. Читайте!
Вам знадобляться найпростіші інгредієнти: мука, яблука і яйця. Тісто буде заливним, за класичними канонами. Дій доведеться зробити мінімум, а смак буде максимально смачним! Прочитайте про те, як приготувати пиріг "шарлотка", і радуйте своїх близьких кожен день!
- Борошно пшеничне - 180 грам
- Яблуко - 160 грам
- Цукор - 210 грам
- Вершкове масло - 5 грам
- Яйце - 4 штуки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
Яблука промийте і наріжте кубиками.
Форму для запікання змастіть маслом і трохи присипте цукром.
Потім в форму викладіть яблука. Засипте їх корицею.
У глибокому посуді збийте міксером яйця з цукром.
Додайте борошна і ще раз збийте.
Тісто влийте на яблука.
Запікайте пиріг протягом 40 хвилин при 190 градусах. Приємного чаювання!