Рецепт Яблучні оладки ПП фото

Яблучні оладки ПП
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Фрукти , Яблука , Рисове борошно
ПП рецепти
На полуденок , Для дітей , На сніданок , Полудень
Випічка , Оладки
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Яблучні оладки призначені для правильно харчування, вони приготовлені на рисовому борошні і з замінником цукру, підходять і на сніданок, і просто для перекусу. Готувати швидко і дуже просто.

Опис приготування:

Приготувати яблучні оладки ПП не складніше, ніж звичайні оладки, виходять гарні, пишні та, що важливо, корисні. Дивіться покроковий рецепт і готуйте на здоров'я!

  • Рисове борошно - 120 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Молоко - 60 мілілітрів
  • Крем - 60 грам
  • Яблуко - 1-2 штук
  • Ізюм - 30 грам
  • Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
  • Фруктоза (будь-який замінник цукру) - 20-30 грам
  • Лимонний сік - 2 чайних ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
яблучні оладки ПП - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
яблучні оладки ПП - фото крок 2
У мисці змішайте молоко, сметану, яйце, додайте промиті родзинки.
яблучні оладки ПП - фото крок 3
Очистіть яблуко від серцевини і від шкірки, натріть на крупній тертці в тісто.
яблучні оладки ПП - фото крок 4
Всипте борошняну суміш в миску, замісіть тісто, додайте 2 чайні ложки лимонного соку.
яблучні оладки ПП - фото крок 5
Смажте оладки на рослинному маслі на розігрітій сковороді з двох сторін до рум'яної.
яблучні оладки ПП - фото крок 6
Подавайте яблучні оладки ПП до чаю або до кави, відмінним доповненням до них буде мед, джем або варення, свіжі ягоди, словом, Усе, що любите. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти