Яблучні оладки ПП
(покроковий рецепт з фото)
Яблучні оладки призначені для правильно харчування, вони приготовлені на рисовому борошні і з замінником цукру, підходять і на сніданок, і просто для перекусу. Готувати швидко і дуже просто.
Приготувати яблучні оладки ПП не складніше, ніж звичайні оладки, виходять гарні, пишні та, що важливо, корисні. Дивіться покроковий рецепт і готуйте на здоров'я!
- Рисове борошно - 120 грам
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 60 мілілітрів
- Крем - 60 грам
- Яблуко - 1-2 штук
- Ізюм - 30 грам
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Фруктоза (будь-який замінник цукру) - 20-30 грам
- Лимонний сік - 2 чайних ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Підготуйте інгредієнти.
У мисці змішайте молоко, сметану, яйце, додайте промиті родзинки.
Очистіть яблуко від серцевини і від шкірки, натріть на крупній тертці в тісто.
Всипте борошняну суміш в миску, замісіть тісто, додайте 2 чайні ложки лимонного соку.
Смажте оладки на рослинному маслі на розігрітій сковороді з двох сторін до рум'яної.
Подавайте яблучні оладки ПП до чаю або до кави, відмінним доповненням до них буде мед, джем або варення, свіжі ягоди, словом, Усе, що любите. Приємного вам апетиту!