Рецепт Пишні яблучні оладки фото

Пишні яблучні оладки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Оладки
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Хто з вас не любить пишні, м'які, повітряні і дуже смачні млинці на сніданок або вечерю? Немає таких? Значить готуємо яблучні оладки! Яблука додадуть нашій випічці додаткову соковитість.

Опис приготування:

Пишні яблучні оладки - кращий варіант для сніданку або вечері. Приготувати тісто нескладно, у вас піде трохи більше часу, ніж приготувати той же бутерброд. Але сніданок з оладками набагато смачніше, чи не так? :) Рецепт приготування пишних яблучних оладок перед вами. Він простий, а результат вас порадує!

  • Яблука - 2 штуки (середнього розміру)
  • Яйце - 2 штуки
  • Кефір - 2 склянки
  • Борошно пшеничне - 3 склянки
  • Цукор - 5-6 Ст. Ложок
  • Сіль - 1/3 чайних ложки
  • Сода - 1 Чайна ложка (без гірки)
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
пишні яблучні оладки - фото крок 1
Очищаємо яблука від шкірки і серцевини з зернятками. Яблучну м'якоть можна натерти на крупній тертці, але краще дуже дрібно порубати ножем, так ми не втратимо яблучний сік, він не піде в тісто, а залишиться в шматочках яблук.
пишні яблучні оладки - фото крок 2
В миску, в якій будемо робити тісто, наливаємо теплий кефір або кисле молоко. Можна навіть злегка підігріти. Додаємо яйця, сіль і цукор, перемішуємо. Можна скористатися міксером.
пишні яблучні оладки - фото крок 3
І потроху всипаємо борошно. Тісто має вийти досить густим і без грудочок.
пишні яблучні оладки - фото крок 4
Додаємо соду і подрібнені яблука. Перемішуємо.
пишні яблучні оладки - фото крок 5
Нагріваємо сковороду з рослинним маслом, ложкою викладаємо тісто, формуючи оладки. Обсмажуємо на вогні трохи більше середнього по обидва боки.
пишні яблучні оладки - фото крок 6
Готові гарячі оладки можна змастити вершковим маслом.

Схожі рецепти