Вівсяні млинці з яблуком
(покроковий рецепт з фото)
Вівсяні млинці з яблуком - чи не ідеальний сніданок. Ділюся рецептом з фото.
Вівсяні млинці в нашій родині люблять ще більше, ніж звичайні, а вже якщо з яблуками - то це взагалі казка. Готуються вони не складніше і не довше, ніж звичайні, а смак - навіть не порівняти, небо і земля. Спробуйте хоч раз - упевнений, вам сподобається. Сподіваюся, мій рецепт вівсяних млинців з фото вам допоможе. Успіхів!
- Молоко - 500 мілілітрів
- Борошно - 170 грам
- Вівсяні пластівці - 120 грам
- Яйця - 2 штуки
- Коричневий цукор - 2 Ст. Ложки
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки
- Яблуко - 1 штука
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
Вівсяні пластівці подрібнюємо за допомогою блендера.
Додаємо до них борошно, корицю, яйця, молоко і цукор. Збиваємо до консистенції тесту для млинців.
Яблука дрібно-дрібно нарізаємо (але не подрібнюємо в блендері! ) і також додаємо в тісто.
Власне, тепер залишається лише посмажити наші млинці на оливковій олії. На сковороду викладаємо приблизно по 2 столових ложки тесту, смажимо приблизно 2 хвилини з кожного боку.
Усе, наші вівсяні млинці з яблуками готові. Подавати до столу зі сметаною, кленовим сиропом або будь-яким іншим соусом.