Вівсяні маффіни з бананом, яблуком і чорницею
(покроковий рецепт з фото)
Ох і смачний же я рецепт для вас сьогодні підготувала! розповім, як приготувати вівсяні маффіни з бананом, яблуком і чорницею. Ви такого ще не їли! Бананова ніжність з яскравими ягідними акцентами!
До вашої уваги - рецепт приготування вівсяних маффинов з бананом, яблуком і чорницею. Впевнена, ви такого ще не пробували! А якщо і пробували, то точно погодитеся зі мною в тому, що це неймовірно смачно! Рекомендую всім спробувати!
- Молоко - 200 грам
- Борошно - 200 грам
- Цукор - 100 грам
- Ягоди - 200 грам
- Крем - 100 грам
- Вівсяні пластівці - 200 грам
- Банани - 2 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Яблуко - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Обкладинка - 0.5 чайних ложки
- Ванільний цукор - 2 чайних ложки
1
Просіваємо борошно і розпушувач у велику миску.
2
Яблуко і банан моєму, чистимо від шкірки і насіння, перетираем в пюре.
3
До цього пюре додамо пластівці, корицю, ванільний цукор, сметану, цукор і молоко.
4
Туди ж - борошно і розпушувач поступово всипаємо і перемішуємо, щоб не було грудок.
5
І ось тепер додамо ягоди, акуратно все перемішати і розкладаємо по формах. Запікаємо 25-30 хвилин при 190 градусах.
6
Приємного чаювання!