Вівсяні млинці
(покроковий рецепт з фото)
Вирішили до літа підготуватися і скинути кілька зайвих кілограмів? Починати варто з правильного харчування, тому на сніданок або на полуденок рекомендую рецепт страви, як приготувати вівсяні млинчики.
Вівсяні млинці, як і звичайні з пшеничного борошна, можна їсти з варенням, з медом, сметаною. Можете зробити їх з начинкою з сиру, червоної риби. Вони набагато товщі, ніж звичайні з борошна. Ви можете приготувати суміш з сухих інгредієнтів і зберігати їх в холодильнику, а використовувати при необхідності.
- Борошно - 190 грам
- Цукор білий - 100 грам
- Цукор коричневий - 100 грам
- Рослинна олія - 100 грам
- Вівсянка - 120 грам
- Вода - 250 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
1. У пластиковий контейнер викладіть пшеничне борошно, вівсянку, обидва види цукру і рослинне масло, щільно закрийте кришкою.
2. Гарненько перемішайте всі складові, а якщо не плануєте використовувати всю масу відразу, то відправте в холодильник.
3. У миску вбийте куряче яйце і стільком людям його виделкою.
4. До яйцю викладіть 1, 5 склянки приготовленої сухої суміші і перемішайте.
5. Влийте в миску очищену холодну воду і ще раз все перемішайте. Залиште масу на 5-7 хвилин.
6. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і вилийте невелику кількість рідкого тесту.
7. Коли поверхня млинця виглядає сухий, саме час його перевертати.
8. Перекладіть млинці в тарілку і подавайте відразу після приготування з варенням за смаком.