Вівсяні млинці з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування вівсяних млинців з цибулею. Немає нічого складного в приготуванні млинців з даного рецептом.
У приготуванні даних млинців поєднується борошно двох сортів. У чому і полягає пікантність цієї страви.
- Пшеничне борошно - 0, 5 склянки
- Вівсяна мука - 2, 5 склянки
- Молоко (можна воду) - 3-4 склянок
- Яйця - 3 штуки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 За смаком
- Ріпчасту цибулю для колесо до воза - 1 За смаком
1
1. Змішати борошно з сіллю. Вбити яйця і перемішати. Додати топлене масло.
2
2. Вводити борошно частинами, помішуючи віночком.
3
Тісто має бути густоти сметани і без грудочок. Розігріти сковороду, змастити олією і смажити млинці з двох сторін до готовності. Для млинця досить 3/4 тест Половникова. Розподіліть тісто на льоту і смажте, поки не схопиться, з одного боку, потім лопаткою переверніть і смажте ще секунд 40.
4
Лук поріжте півкільцями і обсмажте на олії до золотистого кольору. Подавайте млинці з цибулею і сметаною.