Рецепт Вітою пиріг з сирно-сирною начинкою фото

Вітою пиріг з сирно-сирною начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто, Молочні продукти, Сир, Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Випічка, Пироги, Страви з начинкою

Як приготувати кручений пиріг з сирно-сирною начинкою? Справа тут не тільки в листковому тісті, але і в начинці, яку ви будете використовувати. Сир повинен бути жирним, досить вологим і соковитим.

Пиріг вийде смачніше, якщо максимально розкачати тісто, щоб воно було буквально прозорим, викласти багато начинки, але так, щоб вона не прорвала тісто. При формуванні пирога будьте обережні: тісто ніжне, а начинка важка. Важливо не порвати тісто.

Для приготування пирога можна взяти покупне тісто або приготоване вдома.

  • Листкове тісто - 400 грам
  • Сир - 300 грам
  • Добре - 200 грам
  • Куряче яйце - 2 штуки(1 яйце для начинки, друге - для змазування пирога)
  • Зелень, сіль, чорний мелений перець - За смаком
  • Часник - 2 зубчики
вітою пиріг з сирно-сирною начинкою - фото крок 1
Для приготування пирога візьміть листкове тісто. Досить буде 2-3 список. Разморозьте.
вітою пиріг з сирно-сирною начинкою - фото крок 2
Сир викладіть в миску. На великій тертці натріть сулугуні.
вітою пиріг з сирно-сирною начинкою - фото крок 3
Додайте рубану зелень. Можна використовувати заморожену.
вітою пиріг з сирно-сирною начинкою - фото крок 4
Додайте сіль, чорний мелений перець. Видавіть через прес часник.
вітою пиріг з сирно-сирною начинкою - фото крок 5
Додайте 1 яйце, змішайте всі інгредієнти в мисці.
вітою пиріг з сирно-сирною начинкою - фото крок 6
Розкатаний пласт тесту розріжте на смужки. На середину смужки викладіть сирну начинку. З'єднайте краю.
вітою пиріг з сирно-сирною начинкою - фото крок 7
Отримаємо ось такі смужки. Оберніть кожну смужку навколо себе, створивши якусь подобу равлика, після з'єднайте з іншого смужкою край і знову оберніть навколо першої. Так можна обертати на ваш смак, в залежності від бажаного розміру пирога.
вітою пиріг з сирно-сирною начинкою - фото крок 8
Змастіть верх пирога збитим яйцем, посипте кунжутом. Розігрійте духовку до 200 градусів. Випікайте пиріг у духовці 40 хвилин.

Схожі рецепти