Вишневий торт з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Хочете побалувати себе і своїх близьких смачною домашньою випічкою? пропонуємо рецепт, як приготувати вишневий торт з вершками. Дуже смачне поєднання вишні і збитих вершків не залишить вас байдужими!
Завдяки детальному рецептом, як приготувати вишневий торт з вершками, ви без зусиль зможете приготувати такий смачний десерт на своїй кухні. Вишню можна брати свіжу (тільки не забудьте попередньо видалити з неї кісточки), заморожену або консервовану, тому блюдо можна готувати в будь-який час року.
- Яйце - 4 штуки
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Вишня - 150 грам
- Збиті вершки - 150 грам
- Цукрова пудра - 5 Ст. Ложок
- Молоко - 150 мілілітрів
- Вершкове масло - 100 грам
- Какао - 4 Ст. Ложки
1. У глибоку миску вбиваємо яйця і додаємо цукор.
2. Збиваємо все блендером або віночком. Збити потрібно ретельно, щоб крупинки цукру максимально расвор в яєчної маси.
3. Просіваємо борошно, частина (потроху) додаємо її до яєчної суміші, все ретельно перемішуємо. Тісто виливаємо в форму, змащену маслом або застелену папером для випічки. Ставимо форму з тестом в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів. Випікаємо бісквіт півгодини.
4. В цей час змішуємо цукрову пудру і какао. На вогні нагріваємо молоко, додаємо в нього суміш, варимо все, поки не загусне.
5. Паралельно (можна і заздалегідь про це подбати) очищаємо вишню від кісточок.
6. Отриманий бісквітний корж розрізаємо на 2 частини, на нижню укладаємо збиті вершки і вишню, накриваємо все це другим коржем.
7. Заливаємо все шоколадною глазур'ю і прикрашаємо збитими вершками, можна викласти зверху вишеньки.
8. Торту необхідно просочитися, після чого розрізаємо його на шматочки і подаємо до столу.