Рецепт Вишневий пиріг з сирного тесту фото

Вишневий пиріг з сирного тесту
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Ягоди , Молочні продукти , Сир , Вишня
Пісні страви
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Смачний вишневий пиріг можна готувати цілий рік. Навіть якщо за вікном не літо, відмінно підійдуть і заморожені ягоди. Просто спробуйте: вам обов'язково сподобається!

Опис приготування:

Гарний вишневий пиріг. Розітріть масло з борошном, додайте цукор і сир, замісіть тісто. Дайте йому час постояти в холодильнику, потім розкачайте і випікайте протягом 20 хвилин. Вишню з цукром доведіть до кипіння на слабкому вогні, додайте желатин, прохолодний. Потім викладіть на корж ягоди і вилийте початківець застигати сік. Приберіть пиріг в холодильник до повного застигання, потім подайте на стіл. Приємного чаювання!

  • Вершкове масло - 150 грам
  • Борошно - 150 грам
  • Сир - 150 грам
  • Цукор - 180 грам
  • Вишня - 500 грам
  • Желатин - 10 грам
вишневий пиріг з сирного тесту - фото крок 1
Холодне вершкове масло розітріть з борошном в крихту.
вишневий пиріг з сирного тесту - фото крок 2
Додайте цукор і сир, замісіть тісто. Загорніть його в плівку і приберіть на годину в холодильник.
вишневий пиріг з сирного тесту - фото крок 3
Вишні посипте цукром за смаком, викладіть в каструлю і поставте на невеликий вогонь. Воду додавати не потрібно, досить виділився соку. Коли ягоди закиплять, додайте попередньо замочений желатин. Добре перемішайте і поставте в прохолодне місце до повного охолодження.
вишневий пиріг з сирного тесту - фото крок 4
Розкачайте тісто за розміром форми, зробіть в ньому кілька проколів виделкою і випікання протягом 20 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці. Потім викладіть на отриману основу тільки ягоди. Дочекайтеся, поки вишневий сік з желатином не почне застигати, і тільки тоді вилийте його на пиріг. Це важливо, щоб він не вбрався в тісто. Відразу поставте в холодильник, дочекайтеся повного застигання, після чого можна подати пиріг на стіл.

Схожі рецепти