Вишневе пюре
(покроковий рецепт з фото)
Хочете взимку відчути смак літа? Тоді вам обов'язково необхідно приготувати вишневе пюре. Рецепт дуже простий, ніякого кип'ятіння і термічної обробки. Все робимо швидко, зберігаємо всі вітаміни.
Смачне і ароматне пюре з вишні дуже легко приготувати і зберегти на зиму. Ніякої термообробки проводити не потрібно, ми зберігаємо всі вітаміни. У цьому простому рецепті розказано, як приготувати вишневе пюре для подальшого заморожування. Якщо ви хочете зберігати пюре в холодильнику, в цьому випадку цукру візьміть в 2 рази більше, ніж вишні.
- Вишня свіжа - 1 кілограм
- Цукор - 300-400 грам
Вишню ретельно миємо і викладаємо на друшляк, нехай стече вся вода.
Видаляємо кісточки з ягід.
Викладаємо ягоди в чашу блендера, додаємо цукор і подрібнюємо ягоди з цукром в пюре. Потім розкладаємо в коробочки, закриваємо кришками і відправляємо в морозилку.