Рецепт Вишневе пюре фото

Вишневе пюре
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Ягоди, Вишня
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На полуденок
Заготовки, Пюре

Хочете взимку відчути смак літа? Тоді вам обов'язково необхідно приготувати вишневе пюре. Рецепт дуже простий, ніякого кип'ятіння і термічної обробки. Все робимо швидко, зберігаємо всі вітаміни.

Смачне і ароматне пюре з вишні дуже легко приготувати і зберегти на зиму. Ніякої термообробки проводити не потрібно, ми зберігаємо всі вітаміни. У цьому простому рецепті розказано, як приготувати вишневе пюре для подальшого заморожування. Якщо ви хочете зберігати пюре в холодильнику, в цьому випадку цукру візьміть в 2 рази більше, ніж вишні.

  • Вишня свіжа - 1 кілограм
  • Цукор - 300-400 грам
вишневе пюре - фото крок 1
Вишню ретельно миємо і викладаємо на друшляк, нехай стече вся вода.
вишневе пюре - фото крок 2
Видаляємо кісточки з ягід.
вишневе пюре - фото крок 3
Викладаємо ягоди в чашу блендера, додаємо цукор і подрібнюємо ягоди з цукром в пюре. Потім розкладаємо в коробочки, закриваємо кришками і відправляємо в морозилку.

Схожі рецепти