Рецепт Вишневе желе з вином фото

Вишневе желе з вином
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Ягоди, Вишня
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Десерти, Желе

Рецепт приготування желе з вишневого соку, черешні та рожевого вина.

Змішати вишневий сік, цукор і сіль в мисці, поки цукор не розчиниться. Додати вино. У вас повинно вийти приблизно 3 чашки рідини.

Підготувати чашу з крижаною водою. Залити желатин 3/4 склянки охолодженої вишневої суміші і дати постояти приблизно 5 хвилин. Довести до кипіння на середньому вогні, поки желатин не розчиниться. Влити желатинову суміш в залишилася вишневу масу і встановити миску в крижану чашу. Дати постояти, періодично помішуючи, близько 15 хвилин.

Додати черешню, а потім розділити желе між 4 мисками. Поставити в холодильник на 1 годину або на ніч. Прикрасити черешнею і подавати.


  • Цукру - 1/2 склянки
  • Солі - 1/4 чайних ложки
  • Желатину - 2 1/4 чайних ложки
  • Черешні - 150 грам (розрізаної навпіл)
Змішати вишневий сік, цукор і сіль в мисці, поки цукор не розчиниться. Додати вино. У вас повинно вийти приблизно 3 чашки рідини.

Підготувати чашу з крижаною водою. Залити желатин 3/4 склянки охолодженої вишневої суміші і дати постояти приблизно 5 хвилин. Довести до кипіння на середньому вогні, поки желатин не розчиниться. Влити желатинову суміш в залишилася вишневу масу і встановити миску в крижану чашу. Дати постояти, періодично помішуючи, близько 15 хвилин.

Додати черешню, а потім розділити желе між 4 мисками. Поставити в холодильник на 1 годину або на ніч. Прикрасити черешнею і подавати.

Схожі рецепти