Вишневе желе з вином
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування желе з вишневого соку, черешні та рожевого вина.
Змішати вишневий сік, цукор і сіль в мисці, поки цукор не розчиниться. Додати вино. У вас повинно вийти приблизно 3 чашки рідини.
Підготувати чашу з крижаною водою. Залити желатин 3/4 склянки охолодженої вишневої суміші і дати постояти приблизно 5 хвилин. Довести до кипіння на середньому вогні, поки желатин не розчиниться. Влити желатинову суміш в залишилася вишневу масу і встановити миску в крижану чашу. Дати постояти, періодично помішуючи, близько 15 хвилин.
Додати черешню, а потім розділити желе між 4 мисками. Поставити в холодильник на 1 годину або на ніч. Прикрасити черешнею і подавати.
- Цукру - 1/2 склянки
- Солі - 1/4 чайних ложки
- Желатину - 2 1/4 чайних ложки
- Черешні - 150 грам (розрізаної навпіл)
Підготувати чашу з крижаною водою. Залити желатин 3/4 склянки охолодженої вишневої суміші і дати постояти приблизно 5 хвилин. Довести до кипіння на середньому вогні, поки желатин не розчиниться. Влити желатинову суміш в залишилася вишневу масу і встановити миску в крижану чашу. Дати постояти, періодично помішуючи, близько 15 хвилин.
Додати черешню, а потім розділити желе між 4 мисками. Поставити в холодильник на 1 годину або на ніч. Прикрасити черешнею і подавати.