Випічка з висівок
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне і корисне - це можливо, якщо правильно підібрати інгредієнти. Смачна випічка з висівок в домашніх умовах готується швидко і легко.
Таке печиво з висівок можна готувати зі злаками, родзинками або сухофруктами. Я віддаю перевагу класичний варіант і пропоную спробувати такі ласощі і вам. Крім висівок вам знадобиться ще вівсяне борошно (або дрібно подрібнені вівсяні пластівці), яйце, разрихлітсль і цукор.
- Висівки - 100 грам
- Молоко - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штук
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Вівсяна мука - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Щепоток
1. Збиваємо яйце з цукром і сіллю. Поступово вводимо масло і молоко і продовжуємо збивати.
2. Додаємо висівки розпушувач і далі збиваємо.
3. І в самому кінці вводимо вівсяну муку або звичайну пшеничне борошно. Замішуємо тісто.
4. За консистенцією тісто виходить як на оладки. Викладаємо ложкою на деко печиво невеликими порціями і відправляємо в духовку.
5. Печиво під час запікання трохи збільшитися в обсязі. Запікається близько 15 хвилин при температурі 180 градусів.