Випічка з шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
Випічка з шоколадом, наприклад, торт, буде прекрасним доповненням для чаювання. Приготувати його не складно. Складові, які входять до його складу, є під рукою практично у будь-якої господині.
Якщо вам цікаво, як приготувати випічку з шоколадом, то зверніть увагу на цей рецепт. Його можна приготувати досить швидко. А це значить, що рецепт цієї страви знадобиться вам, якщо на порозі з'явилися несподівані гості, а до столу потрібно подати щось солодке. Якщо хочете, можете присипати цукровою пудрою десерт перед подачею.
- Шоколад темний - 100 грам
- Борошно пшеничне - 125 грам
- Цукор - 100 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
Візьміть чашу блендера і всипте в неї цукор. Дістаньте з холодильника вершкове масло і дочекайтеся, щоб воно стало м'яким. Потім додайте його до цукру і розітріть. Вбийте яйця і збийте масу блендером.
По одній ложці вводите просіяне пшеничне борошно вищого сорту, не перестаючи збивати яєчно-масляну суміш. Додайте сіль і знову збийте. Має вийти рідкуватий тісто.
Розтопіть темний шоколад на водяній бані. Візьміть довгасту силіконову форму для запікання і вилийте в неї половину отримав тесту. На неї вилийте половину розтопленого шоколаду, трохи перемішуючи. Зверху знову вилийте тісто і шоколад.
Поставте в духовку кекс, попередньо розігрів її до ста вісімдесяти градусів. Випікайте його близько півгодини. На готовність перевіряйте тонкої дерев'яною паличкою. Готовий кекс остудіть і розріжте на порції.