Рецепт Випічка з кефіром фото

Випічка з кефіром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Кефір
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 10-14
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Пироги з кефіру вже робили багато разів, а сьогодні у нас печиво, що робиться на кефірі з житнім борошном. Розповім, як приготувати випічку з кефіром. Прикрашаю її звичайним цукром або кокосовою стружкою.

Опис приготування:

Печиво всередині м'яке, а корочка - хрустка. У мене не було формочок, тому сформувала невеликі кульки і виклала їх на деко. Ви можете використовувати фігурні формочки або вчинити, як і я. Печиво можна подавати з чашкою чаю або кави, з молоком або какао.

  • Яйця - 1 штука
  • Кефір - 1 Склянка
  • Цукор - 7 чайних ложок
  • Борошно - 1, 3 склянки
  • Соняшникова олія - 1 Ст. Ложка
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
1
Кефір змішайте з курячими яйцями, додайте 5 чайних ложок цукру, рослинна олія.
2
Змішайте борошно з розпушувачем і потроху додавайте до рідких складових, замісіть тісто.
3
Оберніть його в плівку і відправте на 15-25 хвилин в холодильник.
4
Охолоджене тісто викладіть на стіл, сформуйте рулетик або ковбаску. Наріжте його шматочками.
5
Цукор, що перекладіть в тарілку, кожен шматочок тесту умочіть в цукор і викладіть на деко з пергаментом.
6
Випікайте в розігрітій до 190 градусів духовці 7-8 хвилин, потім дістаньте деко і кожне печиво змастіть молоком, знову відправте запікатися на 7-10 хвилин.
7
Печиво трохи остудіть і перекладіть в миску, смачного!

Схожі рецепти