Випічка на фользі
(покроковий рецепт з фото)
Фанати бананів, їх унікального запаху і смаку можуть поповнити скарбничку смачних рецептів ще одним. Десерт порадіє прекрасним поєднанням смаку вівсяних пластівців і бананів.
Любителі дієтичного здорового харчування, а також постійно стежать за своєю талією, радійте. Цей рецепт створений саме для вас. Корисні вівсяні пластівці в сусідстві з тропічними бананами набувають солодкість і натуральний смак свого сусіда. Блюдо демонструє свої унікальні смакові властивості як в гарячому, так і в холодному вигляді через деякий час після приготування.
- Банан - 2 штуки
- Вершкове масло - 150 грам
- Цукор - 150 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Вівсяні пластівці - 250 грам
- Борошно - 250 грам
- Funduk - 50 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
1. Перш ніж почати розбиратися, як приготувати випічку на фользі, необхідно подрібнити банани. Найкраще це зробити в блендері.
2. Далі необхідно розтопити вершкове масло на водяній бані, додати бананову суміш і цукор. Добре перемішати.
3. Потрібно збити яйця і додати їх у масляну суміш з бананом.
4. Додайте борошно і розпушувач в тісто, приправити сіллю. Добре перемішайте.
5. Покладіть в тісто горіхи і пластівці, які необхідно попередньо подрібнити. Рівномірно інгредієнти розподіліть по тесту.
6. Сформуйте з тіста печиво будь-якої форми, викладіть на застелений фольгою деко.
7. Розігрійте духовку до 200 З. Випікайте 15-20 хвилин.
8. Остудіть печива на деку. Смачного. Печиво має незвичайний смак. Найбільш він виражений в теплому десерті. Але багато хто воліє холодну випічку.