Весняний салат з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 20 хв.
З приходом весни хочеться свіжих овочів і зелені. Готуємо простий, смачний і корисний салат з квасолею. Відмінна закуска на обід або вечерю!
Опис приготування:
Немає нічого простіше, ніж приготувати такий салат. Свіжий редис, огірок і зелений салат створюють весняну гаму смаку, а яйця і квасоля надають бархатистість і ситість. Квасоля можете брати будь-якого кольору. А рослинне масло може бути соняшниковою або оливковою.
- Огірок свіжий - 1-2 штук
- Редис - 150 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Салат листовий - 100 грам
- Квасоля відварна - 100 грам
- Соняшникова олія - 30 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти для салату.
Листовий салат помийте і наріжте, але не дуже дрібно. Викладіть в салатник.
Редис помийте і наріжте половинками гуртків, якщо редис великий або кружками, якщо редис не надто великий.
Огірки помийте і наріжте як редис. Додайте в салат.
Додайте консервовану квасолю або зваріть суху, заздалегідь замочивши її на кілька годин у воді.
Яйця зваріть круто, прохолодний, очистіть і наріжте, але не дуже дрібно. Додайте в салат.
Салат посоліть і заправте будь-яким рослинним маслом по смаку. Перемішайте всі інгредієнти.
Весняний салат з квасолею готовий. Смачного!